Imatge d'un mosso efectuant una detenció
El detingut ha quedat en llibertat després de declarar davant el jutge (Mossos d'Esquadra)

Detingut per tres agressions sexuals i cinc delictes d'abusos a Sant Cugat del Vallès

Dues agressions el 2020 van posar els Mossos sobre la pista del presumpte agressor

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home com a presumpte autor de cinc delictes d'abusos sexuals i tres agressions sexuals a Sant Cugat del Vallès, al Vallès Occidental. El detingut, de 40 anys, ha ingressat a la presó després de comparèixer davant del jutge.

A l'home també li imputen un episodi d'exhibicionisme a la via pública.

La investigació va començar el desembre de l'any passat quan la policia va relacionar diverses agressions sexuals amb el mateix home, que utilitzava el mateix modus operandi.

L'home prenia moltes precaucions per evitar ser descobert i actuava abans d'anar a treballar en indrets amb poca gent i zones que coneixia bé. Buscava dones, les abordava i els feia tot tipus de tocaments vestit amb roba de feina i amagant-se la cara. A més, la policia tampoc tenia cap imatge d'ell captada per càmeres de seguretat.

Per atrapar-lo, els investigadors van organitzar dispositius diaris de vigilància, fins que finalment el van detectar i detenir el dilluns 21 de juny pels volts de les 7 del matí. El dia 23 va declarar al jutge, que el va enviar a la presó.

ARXIVAT A:
Agressió sexualViolència masclista
Anar al contingut