Un vehicle dels Mossos d'Esquadra (ACN/Núria Torres)
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra (ACN/Núria Torres)

Detingut per sis intents d'incendi en menys de dues hores a l'Alt Penedès

Entre set i nou del vespre de diumenge, es van sufocar sis petits focs a Olèrdola, Pacs del Penedès i Font-rubí

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove com a presumpte autor de sis intents de focs aquest diumenge a diversos punts de l'Alt Penedès.

Entre les set del vespre i les nou de la nit, els Bombers i les Agrupacions de Defensa Forestal van sufocar sis principis d'incendis forestal als municipis d'Olèrdola, on van haver-hi quatre conats de foc, Pacs del Penedès i Font-rubí.


L'existència de diversos focs gairebé simultanis en un territori tan petit va fer que la policia rastregés la zona en busca d'un possible piròman. Alguns testimonis van coincidir a dir que havien vist un jove circulant amb cotxe de forma sospitosa.

Al voltant de dos quarts de nou, els Mossos van identificar i detenir un home d'entre 25 i 30 anys, que coincidia amb la descripció dels veïns, prop de Puigdàlber. En el moment de la detenció, el jove portava un encenedor.

Al detingut, que no té antecedents, se l'acusa d'un delicte d'incendi i es preveu que passarà a disposició judicial. Els Mossos d'Esquadra i els Agents Rurals mantenen oberta la investigació.

ARXIVAT A:
IncendisMossos d'Esquadra
Anar al contingut