Detingut per robar un Aston Martin de 239.000 euros d'un concessionari
L'Aston Martin, valorat en 239.000 euros, que el presumpte lladre hauria robat del concessionari
Barcelona

Detingut per robar un Aston Martin de 239.000 euros d'un concessionari

Un agent fora de servei ha detectat el presumpte lladre de cotxes de gamma alta, que s'ha escapat conduint a gran velocitat per la vorera

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts a la tarda un home de 45 anys acusat de robar un Aston Martin, un vehicle de gamma alta, valorat en 239.000 euros, d'un concessionari del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona.

Al voltant de les dues del migdia, un agent fora de servei ha detectat prop del concessionari el presumpte lladre de cotxes de gamma alta, a qui ja coneixia, i ha alertat la comissaria del districte.

Quan l'agent i dos mossos més de paisà han entrat a l'establiment han sentit com un cotxe sortia a tota velocitat del local.

 

 

El vehicle ha fugit per la vorera i diversos vianants han hagut de saltar per esquivar-lo, tot i que cap d'ells ha patit lesions.

Quan els Mossos han pogut aturar el fugitiu, davant de l'hotel Miramar, el sospitós ha sortit corrent, ha saltat un mur de quatre metres i s'ha amagat en una zona de matolls de difícil accés.

 

Després que els Mossos aconseguissin aturar el vehicle, el sospitós s'ha amagat en una zona de matolls

 

Agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) s'han sumat a la recerca i també s'ha demanat la col·laboració dels Bombers de Barcelona per si feia falta una escala o cistella.

Els equips participants en la persecució han trobat l'home i, després de portar-lo a una zona segura, l'han detingut. S'espera que passi a disposició judicial en les pròximes hores.

 

 

 

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut