Pla general d'una benzinera de Valls, on hi van robar a punta de ganivet, i d'un vehicle dels Mossos en primer terme. Imatge publicada el …
Pla general d'una benzinera de Valls, on hi van robar a punta de ganivet, i d'un vehicle dels Mossos en primer terme. Imatge publicada el 22 d'octubre del 2020. (Horitzontal)

Detingut per robar a punta de ganivet en una gasolinera de Valls

ACN Valls.-Els Mossos d'Esquadra ha detingut un home per robar a punta de ganivet en una gasolinera de Valls. L'home, de 53 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Valls, va quedar detingut aquest dimarts com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb intimidació. Els fets van ocórrer el passat 17 d'octubre quan l'home va entrar a la botiga de la benzinera i, justament davant del mostrador, va exhibir un ganivet de grans dimensions perquè la treballadora li entregués els diners de la caixa. Acte seguit, la dependenta va donar-li 160 euros que portava al pantaló i el lladre va fugir a peu. Arran d'aquests fets, els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació que va concloure amb la localització i detenció a Valls de l'autor del robatori.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials per delictes patrimonials, passarà en les properes hores a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Valls, segons informen fonts policials.

Anar al contingut