Imatge captada per la càmera al lavabo de la benzinera, on s'hi veu una dona d'esquena
La càmera enquadrava la tassa del vàter amb la intenció de gravar les dones que l'utilitzéssin
Cerdanyola del Vallès

Detingut per posar una càmera de vídeo en el lavabo de dones d'una gasolinera

L'home, que era un dels treballadors de la gasolinera, va amagar la càmera en una planta decorativa

RedaccióActualitzat

Detingut un home de 40 anys, veí de Cerdanyola del Vallès, com a presumpte autor d'un delicte contra la intimitat. L'home hauria amagat una càmera de vídeo, de petites dimensions, en una planta decorativa del lavabo de dones d'una benzinera de la ciutat, on treballava.

La càmera enfocava directament la tassa del vàter i s'havia col·locat amb la intenció de gravar les dones que l'utilitzaven.

 

La denuncia es remunta al 21 d'abril. La dona va demanar la clau del lavabo a un dels treballadors de la benzinera. Aquest li va obrir la porta, però va voler entrar primer al bany amb una excusa. Una bona estona després, va sortir-ne i va deixar passar la dona.

Quan aquesta estava usant el bany es va adonar que a la planta hi havia alguna cosa estranya: una càmera apuntant-la directament.

 

Molt trasbalsada, va agafar l'aparell i el va portar a comissaria per denunciar els fets. Els agents van veure-hi enregistrades imatges de la víctima i de l'home amagant la càmera. L'home, sense antecedents previs, va ser detingut i ara està a l'espera de judici.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut