Comissaria dels Mossos a Sant Boi de Llobregat
Comissaria dels Mossos a Sant Boi de Llobregat

Detingut per instal·lar una càmera al vestidor dels infants d'una escola de Sant Boi

El dispositiu el va trobar una alumna i el centre El Llor, on treballava el monitor, ha activat el protocol

AgènciesActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un monitor de piscina d'una escola de Sant Boi de Llobregat acusat d'haver col·locat una càmera en un dels vestidors dels infants.

La detenció s'ha fet aquest dimarts al vespre, després que l'escola denunciés la situació i lliurés el dispositiu al cos policial, segons han confirmat fonts del cos.

El dispositiu de gravació el va trobar una alumna de natació sincronitzada als mateixos vestidors, dilluns a la tarda.

El centre, la fundació El Llor, ha confirmat que ha activat els protocols establerts i hauria acomiadat el monitor, que té 19 anys, un cop hauria reconegut els fets.

També ha emès un comunicat adreçat a la comunitat educativa per informar de la situació i s'ha posat a disposició de les famílies per resoldre qualsevol inquietud que pugui generar aquest cas:

"Ahir a darrera hora de la tarda, alumnes de natació sincronitzada van alertar de l'existència d'una càmera en un dels vestidors de piscina. A hores d'ara, aquesta càmera s'ha lliurat als Mossos d'Esquadra, per tal que puguin procedir a la investigació del cas.

L'Escola immediatament ha activat el protocol per tal de col·laborar en l'aclariment dels fets i, en haver obtingut la confirmació de l'autor, ha presentat avui mateix una denúncia per a aquests fets davant dels Mossos d'Esquadra.

Lamentem profundament aquest succés i us informem que adoptarem totes les mesures necessàries per tal d'evitar que un fet així pugui tornar a passar, al mateix temps que restem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol inquietud que ens podeu traslladar".

 

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut