La bossa de marihuana localitzada dins del vehicle del detingut diumenge per la Guàrdia Urbana. Imatge del 19 d'abril de 2021. (Horitzontal)
La bossa de marihuana localitzada dins del vehicle del detingut diumenge per la Guàrdia Urbana. Imatge del 19 d'abril de 2021. (Horitzontal)

Detingut per conduir de manera temerària, sense carnet i intentar agredir un agent de la Guàrdia Urbana de Lleida

ACN Lleida.-La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest diumenge al vespre un home de 31 anys, nacionalitat espanyola i veí de Tortosa, per conduir de manera temerària pels carrers del barri de la Bordeta, sense carnet i per intentar agredir amb una barra de ferro un dels agents. A més, el vehicle no disposava d'assegurança obligatòria ni d'ITV en vigor. Quan la Guàrdia Urbana el va aconseguir aturar, va localitzar dins del cotxe una bossa amb marihuana i tres cadells de gos que van ser traslladats a la veterinària de guàrdia. Està acusat d'un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat, conducció temerària i conduir sense permís per pèrdua total de punts.

Els fets van passar aquest diumenge cap a tres quarts de nou del vespre, quan una patrulla de la Guàrdia Urbana que circulava per l'avinguda Pla d'Urgell de Lleida va veure un vehicle que s'incorporava bruscament a la via des de l'avinguda Artesa. Segons expliquen des del cos policial, tot i que el cotxe de la Guàrdia Urbana va activar les llums i va fer senyals al vehicle perquè s'aturés, el conductor no va fer cas de les indicacions i va augmentar la velocitat, posant en perill els vianants que es trobava durant la fugida.Segons la Guàrdia Urbana, el conductor finalment, es va aturar al quilòmetre 1 de l'L-702, en direcció a Artesa de Lleida (Segrià) i va sortir del vehicle amb una barra de ferro, amb què va intentar colpejar un dels agents, que va poder aturar el cop. L'agent i un altre company el van aconseguir reduir i detenir.

Anar al contingut