El cotxe en què circulava l'home detingut, sense el pneumàtic de davant a l'esquerra (@mossos)
El cotxe en què circulava l'home detingut, sense el pneumàtic de davant a l'esquerra (@mossos)
Molins de Rei

Detingut per conduir begut i sense un pneumàtic i fugir d'un control policial

Els Mossos d'Esquadra van detenir el conductor a la carretera B-23, després de seguir-lo durant 8 quilòmetres

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor begut, amb una taxa de 0,98 mg/l, per conduir de forma temerària i fugir d'un control policial a Molins de Rei. Els fets es van produir dissabte al voltant de les quatre quan els agents feien un control a la B-23, a Molins de Rei i van observar un vehicle que circulava sense el pneumàtic anterior esquerre.

Després que l'automòbil estigués a punt d'encalçar un turisme parat al punt de control, els agents van ordenar al conductor que s'aturés, però aquest va fer cas omís dels senyals i va fugir del lloc. Dues patrulles el van seguir durant uns 8 quilòmetres i el conductor, tot i circular sense un dels pneumàtics, va continuar conduint a gran velocitat i fent avançaments a vehicles sense respectar la distància de seguretat.

 
 

Durant el seu intent de fugida, el conductor, de 35 anys i veí de Sant Vicenç dels Horts, va donar un cop de volant i va impactar contra el lateral d'un dels vehicles policials. Finalment, va ser identificat i detingut a l'alçada del Papiol. Quan la patrulla va fer el control d'alcoholèmia al conductor del vehicle, va donar resultat positiu, amb una taxa penal de 0,98 mg/l, gairebé quadruplicant la taxa permesa legalment, que és 0,25 mg/l.

El conductor va quedar detingut com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, conducció sota els efectes de l'alcohol i resistència i desobediència als agents de l'autoritat i va ser traslladat a comissaria. El mateix dissabte a la tarda, l'home va quedar en llibertat i està a l'espera de la citació del jutge.

 

Anar al contingut