Un control d'alcoholèmia dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu (Europa Press)
Un control d'alcoholèmia dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu (Europa Press)

Detingut per conduir begut, contra direcció i amb el capó aixecat a Vilamalla

Els Mossos també detenen per anar beguts un motorista que va tenir un accident i un camioner que es va quedar aturat al carril central de l'AP-7

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones d'entre 29 i 43 anys per conduir molt begudes, entre d'altres delictes contra la seguretat viària, aquest cap de setmana a l'Alt Empordà.

A Vilamalla, es va detenir el que va acumular més infraccions: circulava begut, contra direcció i amb el capó aixecat. A més, com que no tenia cap mena de visió, circulava amb el cap per fora la finestra.

Els agents estaven assistint un cotxe que havia patit una sortida de via a l'N-2 a Vilamalla per la pluja quan van veure el cotxe del detingut que circulava contra direcció de manera temerària amb la part davantera destrossada i la matrícula i una de les òptiques penjant, a banda del capó aixecat. Quan els agents li van fer senyals perquè s'aturés, el conductor va intentar escapar-se sense aconseguir-ho i va acabar donant una taxa de 0,78 mg/l en la prova d'alcoholèmia. L'home va quedar detingut per conducció temerària i per circular begut.

Però no va ser l'única detenció que es va fer dissabte passat a l'Alt Empordà per anar begut. També van arrestar un motorista que va tenir un accident i un camioner que va patir una avaria i va quedar aturat al carril central de l'AP-7.


El motorista va tenir un accident a l'N-2 a la Jonquera cap a les deu del matí. Quan els agents van arribar, van veure que estava sota els efectes de l'alcohol. El motorista, que es va negar a fer-se la prova d'alcoholèmia, va acabar confessant que mai s'havia tret el permís. Per tot plegat, va acabar emmanillat.

A les dotze del migdia, una patrulla de Trànsit es trobava un camió aturat al carril central de l'AP-7. En concret, al quilòmetre 15 de l'autopista, a l'altura de Biure. El camió havia patit una avaria, però s'hauria pogut moure fins al carril dret de l'AP-7. A la primera prova d'alcoholèmia ja va marcar una taxa d'1,94 mg/l i va intentar evitar una segona prova. Va quedar detingut i el camió, immobilitzat al dipòsit.

Tots tres conductors van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres entre dissabte i diumenge. Després de prendre'ls declaració, han quedat en llibertat provisional.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraTrànsit
Anar al contingut