Un staffordshire bull terrier com el que va sobreviure a l'atropellament
Un staffordshire bull terrier com el que va sobreviure a l'atropellament

Detingut per arrossegar un gos com a represàlia per una discussió de trànsit

L'home, de 29 anys, està acusat d'arrossegar el gos 50 metres després de mantenir una discussió de trànsit amb els seus amos

RedaccióActualitzat

Un jove de 29 anys d'Alacant està detingut per atropellar un gos. L'home està acusat d'arrossegar el gos davant els seus amos, un home i una nena, després d'una discussió de trànsit.

La Policia Nacional l'ha detingut per un presumpte delicte contra la flora, fauna i animals domèstics. Segons relaten els agents, els fets van passar en un carrer amb pas de vianants a la capital de l'Alacantí. Un grup de familiars i amics van creuar el carrer i un d'ells es va posar al mig per assegurar que els cotxes paraven i tothom podia passar. Un dels conductors que estava esperant els va començar a fer gestos ofensius i va acabar discutint-se amb el grup. El jove detingut va prémer l'accelerador i va simular la intenció d'atropellar-los. El grup, espantat, es va fer enrere i el conductor va aprofitar per avançar a tota velocitat.

En la seva cursa, la cadena del gos es va enganxar al vehicle, que va arrossegar l'animal gairebé 50 metres, fins que la corretja es va deixar anar en un gir. El gos, un staffordshire bull terrier d'uns 12 quilos de nom Óscar, va quedar malferit a la calçada mentre el conductor fugia. Segons els testimonis, es va saltar diversos semàfors en vermell.

Algunes persones que eren a la zona van poder fotografiar el vehicle i una persona va poder donar informació incompleta de la matrícula. Amb aquesta dada, la marca i el model, la policia va poder detenir el sospitós.

En la seva declaració, l'home assegura que va fugir perquè es va espantar en veure pel retrovisor un grup de persones que el perseguien. Afirma que no es va adonar que s'havia endut l'animal.

Malgrat la violència dels fets, el gos ha pogut sobreviure. El van assistir en un centre veterinari on va quedar ingressat en observació un dies. Ara ja ha tornat a casa on es recupera al costat dels seus amos.

 

ARXIVAT A:
País Valencià
Anar al contingut