Una agent de la Guàrdia Civil a l'aeroport de Palma
Una agent de la Guàrdia Civil a l'aeroport de Palma
Palma

Detingut per arrencar un tros d'orella d'una mossegada a un passatger en un avió a Palma

La tripulació va avisar la Guàrdia Civil després d'aterrar perquè un passatger borratxo havia causat problemes en el vol procedent de Birmingham

Actualitzat

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 29 anys acusat d'arrencar d'una mossegada un tros d'orella a un passatger, a l'interior d'un avió que acabava d'aterrar a l'aeroport de Palma procedent de Birmingham, al Regne Unit.

El detingut, que també viatjava a l'avió, ja havia tingut un comportament conflictiu durant tot el vol. En aterrar a l'aeroport de Son Sant Joan, la tripulació va requerir la presencia de la Guàrdia Civil.

Els fets van passar dijous passat, després que –segons la tripulació– li neguessin el servei de begudes alcohòliques durant el vol perquè ja mostrava signes evidents d'embriaguesa. L'home va intentar obrir el compartiment de begudes i fins i tot es va beure la consumició d'un altre passatger.

Un cop a terra, i mentre els agents parlaven a les escales de l'avió amb el sobrecàrrec de l'incident que hi havia hagut durant el vol, van sentir que a l'interior de la nau hi havia una baralla. Dins, van veure que l'home borratxo estava agredint un altre passatger a qui havia arrencat un tros de l'orella dreta d'una mossegada. Els agents van immobilitzar l'agressor i el van detenir.

La víctima la van traslladar a una clínica de Palma, on va quedar ingressada. Els agents també van haver de ser atesos al mateix aeroport per ferides lleus.

 

ARXIVAT A:
Guàrdia CivilAeroportsPolicial
Anar al contingut