El conductor, amb símptomes d'embriaguesa, ha fugit a peu

Detingut per anar drogat i fugir després de xocar contra una conductora que ha mort

Acusen el conductor d'un delicte d'homicidi imprudent, entre d'altres. La dona que ha mort era Mossa d'Esquadra i estava fora de servei

RedaccióActualitzat

Una agent dels Mossos d'Esquadra fora de servei ha mort aquesta nit en un accident de trànsit a l'altura d'Abrera, al Baix Llobregat, al quilòmetre 6 de la BV-1202.

El vehicle de la dona, de 43 anys, ha impactat frontalment amb un turisme que havia envaït el carril de sentit contrari. El conductor, amb símptomes d'embriaguesa, ha fugit a peu, fins que ha pogut ser detingut cap a les quatre de la matinada.

Els Mossos li atribueixen els delictes d'homicidi imprudent, abandonament del lloc de l'accident, lesions i de conduir amb el permís suspès i sota els efectes de la marihuana.

 


Segons han informat a EFE fonts properes al cas, l'accident va passar cap a les 23.00 hores de dijous, a la BV-1201, a l'altura d'Abrera, al Baix Llobregat. Per motius que s'investiguen van xocar dos turismes, un dels quals conduït per una agent dels Mossos d'Esquadra, que tornava a casa després de la seva jornada laboral.

L'agent va morir a causa de l'impacte amb l'altre turisme, en el qual viatjaven dues persones, el conductor, que va fugir a peu i que va ser detingut hores després, i un acompanyant, que va resultar ferit greu i que està ingressat a l'Hospital de Bellvitge.

Els Mossos d'Esquadra van posar en marxa un ampli dispositiu als voltants de la zona de l'accident per intentar localitzar el conductor fugit, primer a la vora del riu Llobregat i després en urbanitzacions properes.

Finalment, el conductor va poder ser localitzat a les quatre de la matinada i, una vegada detingut, va ser traslladat a l'Hospital de Martorell.

Aquesta matinada, d'altra banda, ha mort, també al Baix Llobregat, el conductor d'una moto que ha sortit de la via quan circulava per la C-32 a Viladecans.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut