Imatge de les caixes amb els robots domèstics de neteja que els lladres van robar d'un camió estacionat a l'àrea de servei de Sidamon, el …
Imatge de les caixes amb els robots domèstics de neteja que els lladres van robar d'un camió estacionat a l'àrea de servei de Sidamon, el 16 d'octubre del 2020. (Horitzontal)

Detingut pel robatori en un camió estacionat a l'àrea de servei de Sidamon de l'A-2

Actualitzat

ACN Mollerussa.-Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres un veí de Santa Coloma de Gramenet, de 28 anys i nacionalitat marroquina, pel robatori en un camió que es trobava estacionat a l'àrea de servei de Sidamon (Pla d'Urgell) de l'A-2. Prop de les tres de la matinada de divendres, una patrulla del cos va observar una furgoneta de grans dimensions que sortia de l'àrea contra direcció. Els agents van iniciar un seguiment i van veure la furgoneta aturada al voral de l'autovia mentre els ocupants eren recollits per un turisme que les esperava en l'altre sentit de l'A-2. El vehicle va fugir a alta velocitat en direcció Barcelona però va ser interceptat poc després per la una dotació policial de la comissaria de Cervera.

Els agents van detenir el conductor però les altres tres persones que també viatjaven al vehicle van fugir camp a través, llençant pel camí eines tallants, lots, passamuntanyes i altres eines per obrir panys.A la vegada, una patrulla de la comissaria de Mollerussa va inspeccionar la furgoneta abandonada i va localitzar que a la zona de càrrega portava 144 robots de neteja amb un valor total de 40.000 euros. Posteriorment, van comprovar que el camió que havia patit el robatori tenia la lona tallada i li havien sostret 8 dels 12 palets que transportava. A banda del valor del material sostret, els danys soferts al vehicle superaven els 400 euros. Un cop traslladada la furgoneta a comissaria els agents van constatar que les plaques no corresponien al vehicle i que aquesta constava sostret a finals del 2019 a Barcelona.Davant aquests fets el conductor del turisme va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de robatori amb força, robatori i furt d'ús de vehicle, falsificació de document públic i resistència i desobediència als agents de l'autoritat. Tot i això, els Mossos mantenen investigació continua oberta i no descarten noves detencions. El detingut va passar diumenge davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Anar al contingut