La detenció es va fer a mitjans de mes, després de la denúncia d'uns veïns del soroll que feien els joves (Mossos d'Esquadra)
La detenció es va fer a mitjans de mes, després de la denúncia d'uns veïns pel soroll que feien els joves (Mossos d'Esquadra)

Detingut el traper Morad, acusat de saltar-se el toc de queda i agredir els Mossos

En el moment de la detenció li van requisar una pistola Taser, amb la qual hauria intentat agredir els policies

Actualitzat

Detingut el traper Morad al barri de la Florida de l'Hospitalet de Llobregat per agredir diversos agents dels Mossos després de saltar-se el toc de queda.

Els fets van passar a les tres de la matinada del 17 de juliol i han transcendit en les darreres hores.

Diversos veïns van a la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet i als Mossos per l'enrenou al carrer que feien Morad i un grup d'amics. En arribar-hi, dues patrulles van recriminar l'actitud dels joves, que van respondre amb violència i llançament d'ampolles de vidre contra els agents.

Segons els dos cossos policials, el mateix Morad va intentar agredir un dels policies.

El traper va ser reduït i detingut per atemptat contra l'autoritat i resistència. També el van denunciar per saltar-se el toc de queda. A més, se li va requisar una pistola Taser. Dos joves més també van ser detinguts per desobediència i per saltar-se el toc de queda.

Els tres joves van passar la nit a comisaria.

El cantant, exponent de la nova generació de música urbana, té programat un concert dimecres 4 d'agost al festival Magdalena Deluxe, que es fa a Santander. 

 

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraToc de quedaMúsica
Anar al contingut