La detenció es va fer a mitjans de mes, després de la denúncia d'uns veïns del soroll que feien els joves (Mossos d'Esquadra)
La detenció es va fer a mitjans de mes, després de la denúncia d'uns veïns pel soroll que feien els joves (Mossos d'Esquadra)

Detingut el traper Morad, acusat de saltar-se el toc de queda i agredir els Mossos

En el moment de la detenció li van requisar una pistola Taser, amb la qual hauria intentat agredir els policies

Actualitzat
TEMA:
Mossos d'Esquadra

Detingut el traper Morad al barri de la Florida de l'Hospitalet de Llobregat per agredir diversos agents dels Mossos després de saltar-se el toc de queda.

Els fets van passar a les tres de la matinada del 17 de juliol i han transcendit en les darreres hores.

Diversos veïns van a la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet i als Mossos per l'enrenou al carrer que feien Morad i un grup d'amics. En arribar-hi, dues patrulles van recriminar l'actitud dels joves, que van respondre amb violència i llançament d'ampolles de vidre contra els agents.

Segons els dos cossos policials, el mateix Morad va intentar agredir un dels policies.

El traper va ser reduït i detingut per atemptat contra l'autoritat i resistència. També el van denunciar per saltar-se el toc de queda. A més, se li va requisar una pistola Taser. Dos joves més també van ser detinguts per desobediència i per saltar-se el toc de queda.

Els tres joves van passar la nit a comisaria.

El cantant, exponent de la nova generació de música urbana, té programat un concert dimecres 4 d'agost al festival Magdalena Deluxe, que es fa a Santander. 

 

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra Toc de queda Música
Anar al contingut