Investiguen una agressió sexual a una dona a Les Drassanes de Barcelona
Una patrulla de la Guàrdia Urbana ha localitzat la dona al davant del Museu Marítim de Barcelona

Detingut el presumpte violador de la dona agredida a les Drassanes de Barcelona

El Codi Penal preveu fins a 12 anys de presó per una agressió sexual

RedaccióActualitzat

Detingut el presumpte violador de la dona agredida de forma violenta la matinada d'aquest divendres, als voltants de l'avinguda Drassanes, davant del Museu Marítim de Barcelona. L'home, de 32 anys, ha estat arrestat a Ciutat Vella.

Sobre dos quarts de nou del matí de divendres, una patrulla de la Guàrdia Urbana va localitzar la dona, que va ser traslladada a l'Hospital Clínic, on la van atendre. El Clínic és l'hospital de referència en casos d'agressió sexual.

Els Mossos d'Esquadra van començar una investigació al lloc dels fets per intentar trobar mostres i indicis que permetessin identificar l'agressor.

El Codi Penal preveu fins a 12 anys de presó per una agressió sexual.


Una agressió al carrer i de matinada

La sensació d'inseguretat d'una persona que camina sola pel carrer i de nit és molt més gran en les dones que en els homes. Així ho mostra un estudi de l'Observatori iQ, una web que presenta els principals indicadors i dades sobre les condicions de vida a Catalunya des d'una perspectiva de gènere. La bretxa de gènere més gran es produeix entre les persones de menys de 34 anys, en què el percentatge de dones que se senten insegures és del 31,5%, mentre que el 4,8% són homes.

ARXIVAT A:
Agressió sexual
Anar al contingut