Viladecans

Detingut el presumpte autor de la mort a trets d'un home a Viladecans

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Sant Feliu de Guíxols el presumpte autor de la mort a trets d'un home a Viladecans dijous de la setmana passada. La víctima era un empresari de 57 anys, que van trobar mort per diversos trets en un racó del parc de la Torre Roja de la localitat. En els últims cinc dies el detingut ha anat deixant pistes per totes les poblacions on ha passat i va explicar que era ell qui havia mort l'home.

RedaccióActualitzat
El detingut, de 30 anys d'edat, volia jugar amb els Mossos d'Esquadra i per això anava deixant rastres, volgudament, per allí on passava. Hauria fet, almenys, tres robatoris amb violència i intimidació amb arma de foc en establiments de l'àrea metropolitana de Barcelona i un a Girona. En concret, un robatori a una farmàcia de Cornellà de Llobregat el 17 de març; dos robatoris a Sant Feliu de Llobregat el 19 de març, un en un videoclub i en un altre en un establiment de roba esportiva, i un quart robatori en un supermercat de Girona el 20 de març.

A banda de demanar diners, el suposat homicida s'identificava als establiments i reclamava que es passés la informació a la policia. No mostrava nerviosisme i es prenia el seu temps.

Els Mossos creuen que el detingut, com ell mateix deia, va matar a trets un home de 57 anys. El cadàver es va trobar dijous a la tarda en un parc de Viladecans, en una zona molt propera a l'àrea educacional i al camp de futbol. Segons alguns testimonis, l'autor va disparar i va marxar corrents.

La detenció s'ha fet a les nou del matí a Sant Feliu de Guíxols. De moment, es manté el secret de sumari.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut