Imatge del material comissat pels Mossos d'Esquadra el 9 d'octubre del 2019: 145,2 grams de cocaïna, tres bàscules digitals, material per …
Imatge del material comissat pels Mossos d'Esquadra el 9 d'octubre del 2019: 145,2 grams de cocaïna, tres bàscules digitals, material per fer els embolcalls, 955 euros i dos telèfons mòbils. (horitzontal)

Detingut a Tremp per vendre cocaïna des d'un pis de la localitat

Actualitzat

ACN Tremp.-Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts un veí de Tremp de 37 anys com a presumpte autor d'un delicte de contra la salut pública. A principis d'any, la policia va tenir coneixement que un veí de la localitat s'estava dedicant a la venda de substàncies estupefaents des del seu domicili del carrer Adoberies de la capital del Pallars Jussà. Els Mossos van obrir una investigació i, un cop confirmades les sospites, van detenir dimarts al presumpte autor dels fets. Aquest dimecres, agents del cos han registrat el pis de l'arrestat on han localitzat objectes i indicis que relacionen el detingut amb el tràfic de drogues. En total, la policia ha comissat al domicili 145,2 grams de cocaïna, tres bàscules digitals, material divers per embolcallar la droga, 955 euros i dos telèfons mòbils.

Després de mesos de seguiment, la policia va concretar la identitat del sospitós i confirmar la venda de cocaïna des d'un domicili al carrer Adoberies. Durant les vigilàncies, els agents també van constatar que l'investigat es desplaçava a la plaça de Capdevila i altres carrers del nucli antic, si calia amb bicicleta, per distribuir la droga.En el decurs de l'operatiu, els Mossos van identificar compradors en diferents dies i van detectar que durant els caps de setmana augmentaven les transaccions. Aquesta activitat il·lícita havia causat algun incident a la població i generava sensació d'inseguretat a la resta de veïns de la zona per la contínua anada i vinguda de compradors de la comarca, segons la policia.El detingut, amb antecedents, passarà pròximament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tremp.

Anar al contingut