Un agent de la Guàrdia Civil retirant una de les caixes en què el detingut transportava el tabac. Imatge del 8 d'octubre del 2015 del maleter d…
Un agent de la Guàrdia Civil retirant una de les caixes en què el detingut transportava el tabac. Imatge del 8 d'octubre del 2015 del maleter del vehicle durant el registre policial a la Seu d'Urgell. (Horitzontal)

Detingut a la Seu d'Urgell per un delicte continuat de contraban de tabac

La Seu d'Urgell (ACN).- La Guàrdia Civil va detenir aquest dijous a la Seu d'Urgell un jove de 21 anys com a presumpte autor d'un delicte continuat de contraban. Agents del cos el van sorprendre cap a les set del matí amb 3.000 paquets de tabac de contraban, valorats en uns 11.850 euros, als seients posteriors i al maleter del vehicle en què circulava. La policia va procedir a la seva detenció després de constatar que també havia protagonitzat altres dues infraccions de contraban durant aquest any, en concret al març li van ser intervinguts uns altres 3.000 paquets de tabac ros de contraban, la mateixa quantitat amb què va ser sorprès al juliol.

Anar al contingut