Imatge de la marihuana i dels diners intervinguts al conductor detingut pels Mossos d'Esquadra a Ribera d'Onadara. (Horitzontal)
Imatge de la marihuana i dels diners intervinguts al conductor detingut pels Mossos d'Esquadra a Ribera d'Onadara. (Horitzontal)

Detingut a la Segarra després de llençar sis quilos de marihuana de l'interior del seu vehicle

ACN Cervera.-Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres un home, de 33 anys i nacionalitat portuguesa, pels delictes de resistència i desobediència als agents de l'autoritat, conducció temerària i per un delicte contra la salut pública. Els fets van tenir lloc cap a les 11 hores durant un control dels Mossos a la sortida de l'A-2 a Cervera. Els agents van observar un vehicle que frenava i canviava de sentit per tal d'evitar el control. Després de fer cas omís a les indicacions policials perquè s'aturés, l'home va continuar la marxa conduint de forma temerària i posant en perill la resta de conductors. Finalment, els mossos van aturar el vehicle prop del cementiri de Sant Pere dels Arquells -al municipi de Ribera d'Ondara (Segarra)-, després que el conductor hagués llençat per la finestra dues bosses que contenien en total uns 6 quilos de marihuana. Durant l'escorcoll, els agents van localitzar a l'interior del vehicle 8.565 euros en bitllets i moneda fraccionada, a més de 417 francs suïssos.

L'arrestat va declarar diumenge al jutjat de Cervera i l'autoritat judicial va disposar el seu ingrés a presó.

Anar al contingut