Imatge de l'operació de la Guàrdia Civil en què s'ha detingut un home de 28 anys

Detingut a Huelva amb 2.500 fotos sexuals de menors amb qui contactava per Instagram

L'home, de 28 anys, havia contactat amb més de 300 nenes d'entre 7 i 13 anys a través de la xarxa social i va aconseguir imatges de 96

La Guàrdia Civil ha detingut a Huelva un home de 28 anys al qual s'imputen 96 delictes d'abusos sexuals i corrupció de menors.

El detingut tenia en el seu telèfon mòbil gairebé 2.500 fotos de caràcter sexual de nenes amb les quals havia contactat a través d'Instagram. De fet, hauria contactat amb 311 menors d'entre 7 i 13 anys, amb qui es relacionava fent-se passar també per menor d'edat amb diferents perfils falsos.

Un cop hi havia contactat, intentava establir-hi una relació d'amistat, explicant que coneixia famoses de la xarxa social. Quan obtenia la seva confiança, els demanava fotos "suggeridores". Després, les coaccionava i amenaçava de tancar-los el perfil si no li enviaven més imatges amb diferents pràctiques sexuals explícites. 

D'aquesta manera, va aconseguir que 96 de les 300 nenes li enviessin imatges. Es tracta de menors de diferents llocs de tot l'estat, també de Girona, Lleida, Barcelona, Tarragona, Castelló, València i Alacant.
 

La investigació va començar fa gairebé dos anys, després de la denúncia de la mare d'una menor de 9 anys a qui havien demanat fotografies de caràcter sexual a través de la xarxa social.

L'home ja ha ingressat a la presó.

ARXIVAT A:
Assetjament sexual
Anar al contingut