31 detinguts a la Jonquera per justificar amb PCR falses un viatge en autocar a Romania
Agents de la Policia Nacional espanyola

Detingut a Esplugues per vexar i insultar una professora de filosofia del Marroc

L'home atacava l'actitud de la mestra per haver sortit a les xarxes socials fumant i bevent una copa de vi i per haver faltat al respecte al profeta

RedaccióActualitzat

La Policia Nacional ha detingut un veí d'Esplugues per incitació a l'odi i contra la integritat moral per vexar una professora de filosofia que exerceix al Marroc. El detingut és un col·laborador d'una ràdio que emet des de Cornellà i que té molt de seguiment entre la comunitat marroquina resident a Catalunya.

Segons la policia, l'home va atacar i insultar per antena la professora per sortir a les xarxes socials fumant i bevent, i per haver faltat al respecte al profeta. El detingut va arribar a insinuar que en altres països li podrien tallar el cap per això.

La investigació es va posar en marxa arran de la denúncia d'una dona que va informar la policia de l'emissió d'un vídeo a través de les xarxes socials de l'emissora en el qual s'acusava i insultava la professora.

L'objectiu de les crítiques és una activista d'una associació pro drets humans i una ferma defensora dels drets de la dona. La mestra va publicar a través dels seus perfils a les xarxes socials fotografies en les quals apareixia bevent alcohol i manifestant-se contra determinades interpretacions radicals de l'islam contra la dona.

Les posicions de la professora li han comportant problemes laborals. El centre docent on treballava la va relegar a un lloc de treball més baix al·legant haver trobat fotografies immorals en els seus perfils.

El detingut està en llibertat amb càrrecs a l'espera de ser citat pel jutjat.

ARXIVAT A:
Islam
Anar al contingut