La policia creu que el detingut planejava un assassinat de forma "imminent"
Barcelona

Detingut a Barcelona un suec de la Patrulla de la Mort que planejava un assassinat

El jove, de 21 anys, està acusat de participar en 7 assassinats a Estocolm

RedaccióActualitzat

Detingut a Barcelona un home fugit de la justícia sueca acusat de participar en 7 assassinats. Segons la Guàrdia Civil, pertany a una organització criminal anomenada Patrulla de la Mort i tenia planejat assassinar una persona a Espanya de "forma imminent".

Els agents tenien coneixement que se'l buscava internacionalment per formar part d'aquest grup, una organització molt violenta integrada per ciutadans suecs d'origen somali dedicada al tràfic de drogues, el blanqueig de capitals i venjances organitzades.

 

Al setembre havien detectat que el jove, de 21 anys, era a Màlaga. Segons la informació policial del país nòrdic, era en aquesta zona on probablement pensaven cometre l'assasinat. Arran d'aquesta informació es va accelerar la investigació.

La policia en va localitzar el domicili però, llavors, ja havia marxat cap a Barcelona, on el van identificar i detenir malgrat que duia documentació falsa.

L'home havia fugit del seu país a Espanya, on tractava d'ocultar-se, després de la seva suposada participació en set assassinats a Estocolm.

El grup criminal està dirigit per quatre joves d'entre 20 i 30 anys, que serien els responsables d'introduir grans quantitats d'haxix, cocaïna i drogues sintètiques a Suècia.

El detingut seria un dels caps del grup criminal. A Suècia se n'han detingut dos més, que haurien facilitat informació sobre l'arrestat.

Ja s'han inciat els procediments per entregar-lo al seu país.

ARXIVAT A:
PolicialDroguesGuàrdia Civil
Anar al contingut