Fernando Barredo va compartir a les xarxes aquesta imatge poc després de l'agressió
Toledo

Detingudes dues persones per l'agressió del dirigent de Podem a Castella - la Manxa

A Fernando Barredo, li van pegar violentament davant de casa seva a finals de juliol

RedaccióActualitzat

El líder del corrent crític Imagina de Podem a Castella - la Manxa, Fernando Barredo, s'ha mostrat "satisfet" amb la detenció de dues persones per la brutal agressió que va patir davant de casa seva.

 


A Barredo, cap de llista de Podem a la província de Toledo, li van pegar amb molta violencia quan va obrir la porta de casa a un home que es feia passar per repartidor. Quinze dies després de l'agressió, encara arrossega seqüeles: li han de tornar a fer una operació a l'abdomen i ha perdut vista i també mobilitat al coll. 

Segons algunes fonts, la policia hauria detingut dues persones que també pertanyen Podem, un pare i un fill, tot i que les seves identitats no s'han fet públiques. No es descarta que hi hagi més detencions. 

Fernando Barredo ha dit que ha estat víctima d'un malson des d'abans de patir l'agressió. Ha denunciat que la formació lila va aprofitar per suspendre'l com a conseller inscrit al partit quan van començar "la campanya de difamació, calumnes i humiliacions" que va viure:

"Fins a la brutal agressió que gairebé acaba amb la meva vida, s'han produït assetjament i amenaces físiques contra el meu honor. Serà la policia i el jutge qui determini si aquests fets estan relacionats i si formen part d'una organització per a la destrucció de la meva imatge pública."

Barredo diu que els representants de Podem a Castella - la Manxa van aprofitar per "treure-se'l de sobre" perquè, diu, ell era el "conseller més crític que tenien en un moment crucial "de maridatge PSOE-Podem"

 


 

 

Anar al contingut