Els medicaments s'obtenien amb receptes falsificades que necessiten prescripció mèdica (Pexels / Karolina Grabowska)

Detingudes dues persones a Barcelona per falsificació de receptes i tràfic de fàrmacs

Les receptes falsificades s'imprimien en un locutori i les enviaven fora de Catalunya a través d'empreses de missatgeria

Actualitzat
TEMA:
Policial

Els Mossos i la Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut una dona de 44 anys i un home de 28 per falsificació de receptes mèdiques i tràfic d'estupefaents.

Una informació anònima va alertar que la dona falsificava receptes de psicofàrmacs als districtes de Sant Andreu i Nou Barris de Barcelona.

La dona imprimia les receptes en un locutori, des del seu ordinador. Imprimia fins a deu receptes falsificades, dues o tres vegades per setmana.

 

Els medicaments comprats il·legalment eren Stinox, Orfidal, Zolpidem, Apotex i Rubifem. Tots es venen amb recepta mèdica i són fàrmacs amb metilfenidat com a principi actiu, que és un producte emparentat amb les amfetamines.

Amb el que havien comprat a les farmàcies, traficaven al mercat il·lícit dels psicofàrmacs.

S'ha comprovat que havien fet 150 enviaments a punts d'Espanya des de l'any passat. Feien servir empreses de paqueteria i missatgeria per a distribuir-los.

La detinguda ha quedat en llibertat amb càrrecs, mentre que la detenció de l'home va quedar sense efecte, amb l'obligació d'assistir a la seu judicial quan ho ordeni el jutge.
ARXIVAT A:
Policial Mossos d'Esquadra Guàrdia Urbana
Anar al contingut