Dimarts, els detinguts van passar a disposició judicial a Figueres
Dimarts, els detinguts van passar a disposició judicial a Figueres
Girona

Detinguda una parella per ocupar una casa i amenaçar la propietària

La parella, amb dos fills adolescents, va convèncer una dona gran que vivia sola que els deixés passar dues o tres nits a casa seva, amb l'excusa que estaven buscant un pis de lloguer

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones acusades de coaccionar i amenaçar la propietària de la casa que havien ocupat.

Els fets van passar a començaments de març. Una parella, de 38 i 37 anys, amb dos fills adolescents, va convèncer una dona gran que vivia sola que els deixés passar dues o tres nits a casa seva, amb l'excusa que estaven buscant un pis de lloguer.

Al cap d'un mes s'havien fet els amos del pis i tenien l'anciana tancada al dormitori. L'escridassaven i l'amenaçaven de pegar-li si no els obeïa. Fins i tot havia de demanar permís per anar al lavabo.

Gràcies a la intervenció d'una coneguda que es va posar en contacte amb la víctima, els Mossos van ser informats de la situació. Després de confirmar els fets i rebre la denúncia de la dona, van detenir la parella, de nacionalitat espanyola, acusada dels delictes de coaccions, amenaces, entrada a habitatge aliè i detenció il·legal.

Els fills menors de la parella van quedar a càrrec d'uns familiars.

Els detinguts, que tenien antecedents, van passar dimarts a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut