Capella de la Fátima on una dona consola la mare (Efe/Sashenka Gutiérrez)
Capella de la Fátima on una dona consola la mare (Efe/Sashenka Gutiérrez)

Detinguda una parella pel segrest, tortura i assassinat de la nena de 7 anys a Mèxic

Podrien ser condemnats a entre 80 i 140 anys de presó pel delicte de "privació de llibertat amb la finalitat de fer mal"

Actualitzat

Les autoritats mexicanes han detingut els dos presumptes responsables de l'assassinat de la nena de 7 anys que va aparèixer morta la setmana passada.

Els dos sospitosos han estat detinguts en un poblat de l'estat de Mèxic, segons ha publicat la cap del govern de Ciutat de Mèxic, Claudia Sheinbaum, en el seu compte de Twitter.

 

 

Les identificacions es van fer després de registrar dimarts una vivenda a Xochimilco, la zona on vivia la nena.

El portaveu de la Fiscalia General de Justícia, Ulises Lara, ha afirmat que les proves que tenen revelen que hi ha una relació propera entre els dos detinguts perquè hi ha evidències que van estar en aquest immoble i es pot "deduir" que tenen una relació sentimental.

Imatge dels dos detinguts distribuïda per la policia de Mèxic (Reuters/Henry Romero)

Tots dos podrien ser condemnats a entre 80 i 140 anys de presó pel delicte de "privació de llibertat amb la finalitat de fer mal".

Les restes mortals de la Fátima va ser trobades el dia 15 de febrer després que els veïns van alertar la policia.

La Fiscalia investiga el cas com un feminicidi. La nena va ser torturada i violada. El cos va aparèixer en una bossa de plàstic, sense els òrgans, al sud de la capital mexicana, on la nena vivia amb la família.

Protesta pel cruel segrest i assassinat de la Fàtima

El cas ha provocat gran indignació i nombroses manifestacions a Mèxic per pressionar el govern perquè acabi amb la violència al país. Cada dia hi ha una mitjana de 90 homicidis, 10 dels quals són feminicidis.

ARXIVAT A:
MèxicViolència masclista
Anar al contingut