Viladecans

Detinguda una parella acusada de vendre droga a menors de Viladecans

Els Mossos d'Esquadra han detingut una parella de Viladecans, al Baix Llobregat, acusada de vendre droga, sobretot a menors d'edat de diferents centres educatius de la ciutat. Entre el material confiscat hi ha 400 grams de marihuana i uns 700 euros obtinguts a partir de la venda de la droga. L'home ha ingressat a la presó mentre que la dona ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Actualitzat
La investigació es va iniciar fa un parell de mesos, quan els Mossos van detectar que en un pis de Viladecans i als seus voltants es venia droga; en concret, marihuana. Els agents van comprovar que molts dels clients eren joves estudiants, la majoria menors d'edat, que per cinc euros obtenien una bosseta de plàstic amb aquesta substància estupefaent. També van constatar que la droga es venia pels voltants de diferents centres educatius de Viladecans.

En l'escorcoll que es va fer al pis, els policies van trobar uns 400 grams de marihuana, repartida en unes 60 bossetes preparades per ser venudes, més de 700 euros en monedes i bitllets, una balança de precisió i diferents estris per facilitar la seva activitat il·lícita.

Aquesta operació ha acabat amb dos detinguts, un home i una dona, que després de passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Gavà, el jutge va decretar presó provisional per al detingut i llibertat amb càrrecs per a la detinguda.
Anar al contingut