Barcelona / Cerdanyola del Vallès

Detinguda una jove de 18 anys per robar targetes de crèdit al metro de Barcelona

L'arrestada hauria extret de manera fraudulenta fins a 11.000 euros

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut una noia de 18 anys, veïna de Cerdanyola del Vallès, per robar targetes de crèdit al metro de Barcelona i aconseguir fins a 11.000 euros en extraccions fraudulentes. La noia detinguda aconseguia extractes dels últims moviments del compte corrent i després demanava per la finestreta quantitats en efectiu que sabia que s'havien ingressat.

La investigació policial es va iniciar a principis del 2015 arran del robatori d'una cartera al metro on hi havia diferents carnets, entre aquests, una targeta bancària. La detinguda va arribar a fer fins a 6 extraccions del compte de la targeta sostreta el mateix dia, per un valor mitjà d'uns 2.000 euros, en diverses entitats situades a les poblacions de Sallent, Balsareny, Puig-reig, Gironella, Berga i Navàs.  

Un cop identificada, la jove ha estat detinguda i posada a disposició del jutjat de guàrdia de Cerdanyola, que n'ha decretat llibertat amb càrrecs. Els Mossos asseguren que la noia ja havia estat investigada l'estiu passat per fets similars.

 

Anar al contingut