La conductora ha travessat l'N-II i ha caigut per un desnivell (Google Maps)
La conductora ha travessat l'N-II i ha caigut per un desnivell (Google Maps)
Tordera

Detinguda una dona que va tenir un accident conduint beguda i sense carnet

RedaccióActualitzat

Una dona de 24 anys ha estat detinguda a Tordera, al Maresme, per conduir sota els efectes de l'alcohol, per conduir sense carnet i per un delicte de lesions greus per imprudència.

Aquest diumenge, cap a tres quarts de set del matí, la conductora ha travessat l'N-II perpendicularment al sentit de la circulació, ha xocat contra un arbre i ha caigut per un desnivell d'uns tres metres. L'home que anava d'acompanyant ha resultat ferit greu.

La dona ha donat un resultat positiu en la prova d'alcoholèmia: 0,64 mg per litre d'aire expirat. Els Mossos també han constatat que la dona conduïa sense haver obtingut mai el permís.

Detingut un motorista que va fugir d'un control

Ahir, els Mossos també van detenir un motorista de 27 anys a Caldes de Malavella, a la Selva, per delictes de conducció temerària i resistència i desobediència a l'autoritat. L'home va fugir d'un control policial, i durant la persecució va conduir de manera temerària i va posar en perill la vida d'altres conductors, que es veien obligats a esquivar-lo.

L'home havia perdut tots els punts del carnet de conduir i no tenia el permís específic per conduir motos de classe A. Tampoc tenia l'assegurança obligatòria de la motocicleta i la ITV estava caducada. L'ara detingut ja tenia diversos antecedents per delictes relacionats amb el trànsit.

Tant ell com la dona detinguda a Tordera passaran a disposició judicial les pròximes hores.

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut