Els Mossos feien un control a l'N-IIa quan van veure la dona que fugia (Google Maps)
Els Mossos feien un control a l'N-IIa quan van veure la dona que fugia (Google Maps)

Detinguda per portar droga, fugir d'un control policial i saltar del vehicle en marxa

Els Mossos d'Esquadra van trobar bosses amb haixix i cabdells de marihuana a dins del vehicle

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres, a Llers, una dona de 22 anys, de nacionalitat francesa i amb domilcili a Tolosa, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit i contra la salut pública.

Durant un control d'alcoholèmia a l'N-IIa, a l'altura de Borrassà, els Mossos van observar que un turisme donava la volta i fugia a gran velocitat. Quan el perseguien, els agents van veure que una persona saltava del cotxe en marxa i es posava a córrer cap al marge de la carretera.

Mentrestant, el vehicle va continuar circulant, però, a partir d'un moment, es va començar a desplaçar cap a l'esquerra. Aleshores, els agents van veure que a dins no hi havia ningú. Finalment, el cotxe va caure en un canal de reg al mig d'un camp.

Els mossos van començar a buscar la persona que havia saltat del vehicle en marxa. Era una dona i la van trobar estirada a terra, totalment immòbil per evitar ser vista.

A dins del cotxe, els mossos hi van trobar setze bosses d'haixix i una bossa amb diversos cabdells de marihuana.

La detinguda, que no tenia antecedents, va passar a disposició judicial l'11 de gener. El jutge en va decretar la llibertat sense càrrecs.

 

 

Anar al contingut