Detinguda per colpejar dos vigilants de seguretat del metro amb la porra d'un d'ells

La dona ha quedat en llibertat provisional per uns fets que han passat a l'andana de l'estació de la línia 2 de Pep Ventura, a Badalona

Actualitzat

Una dona ha estat detinguda aquest diumenge per un delicte de lesions per colpejar repetidament dos vigilants de seguretat del metro de Barcelona.

Els fets han passat aquest diumenge a les vuit del matí a l'andana de l'estació de la línia 2 de Pep Ventura, quan quatre persones en estat ebri han aturat el servei perquè no se'ls escapés el comboi, segons fonts sindicals.

Els vigilants els han retingut, un ha mostrat resistència i els altres dos implicats han fugit. Quan estaven intentant reduir el seu company, la dona ha agafat la porra d'un dels vigilants i els ha colpejat, i un d'ells ha tingut ferides al cap que han requerit sutura.

La dona ha acabat reduïda per un dels vigilants i detinguda. Després de passar a disposició judicial, aquest dilluns, el jutjat de guàrdia de Badalona n'ha acordat la llibertat provisional, a disposició del jutjat sempre que sigui requerida. Té una causa oberta per delicte de lesions.

Fonts d'ADN Sindical reclamen considerar els vigilants com a autoritat per frenar aquestes agressions.

ARXIVAT A:
MobilitatSeguretatMetro
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut