Porta de la casa on han trobat morta la dona
Porta de la casa on han trobat morta la dona
Sitges

Detinguda a Sitges la filla d'una dona de 80 anys que han trobat morta al seu domicili

Els Mossos han recalcat l'estat d'insalubritat i les males condicions en què vivia la dona, i per això han detingut la seva filla, no perquè se la culpabilitzi d'homicidi, sinó per la proximitat que tenia amb la víctima

Actualitzat
Els Mossos d'Esquadra han trobat aquesta matinada el cos sense vida d'una dona, de 80 anys, al seu domicili de Sitges i han detingut la seva filla com a presumpta responsable de les pèssimes condicions de vida i l'estat d'insalubritat en què residia la dona.

L'anciana havia mort feia poc i, malgrat que caldrà esperar al resultat de l'autòpsia, no presentava senyals de violència, per la qual cosa no es planteja el cas com un homicidi.

No obstant, aquestes fonts han recalcat l'estat d'insalubritat i les males condicions en què vivia la dona, i per això han detingut la seva filla, no perquè se la culpabilitzi d'homicidi, sinó per la proximitat que tenia amb la víctima.

Els Mossos han confirmat que filla i mare vivien juntes i per tant era la persona que se n'ocupava, per la qual cosa els agents la consideren responsable de les males condicions en les quals estava l'àvia i per això han decidit arrestar-la. Aquest dilluns passarà a disposició judicial.

Anar al contingut