Detenen una segona persona per la mort de l'home trobat al maleter d'un cotxe a Roses
La poicia científica al cotxe on va aparèixer el cadàver el 13 d'abril

Detenen una segona persona per la mort de l'home trobat al maleter d'un cotxe a Roses

La primera detenció va ser a Roses i tots dos vivien amb la víctima

RedaccióActualitzat

Els Mossos han detingut a Martorell, al Baix Llobregat, un segon sospitós del crim de l'home trobat mort al maleter del seu cotxe a Roses, dilluns a la nit. Era a la casa d'un familiar, d'on ha intentat fugir.

Dimecres hi va haver la primera persona detinguda, que ara ha passat a disposició judicial.

En els dos casos, es tracta de persones que convivien amb la víctima, a una casa de la zona del Mas Boscà de Roses, segons fonts properes a la investigació que cita l'agència ACN.

El cadàver va aparèixer al maleter del seu cotxe, aparcat al carrer Bernat Metge de Roses, amb signes de violència, embolicat amb plàstics i tapat amb mantes.

El germà de la víctima va explicar que feia dies que no el veia i que va trobar el cotxe aparcat i obert i va descobrir el cos al maleter.

El cas està sota secret de sumari.

 

Presó per al primer detingut

El primer dels dos detinguts pel cas ha ingressat a la presó de manera provisional i sense fiança per ordre del jutge instructor. L'escrit estableix que queda acreditat que l'acusat va participar en la mort de la víctima en un pis ocupat amb una arma blanca i donant-li cops al cap que li van fracturar el crani.

Segons el jutge, l'empresonat va participar també en l'encobriment del delicte, embolicant el cos amb mantes, llençols, tovalloles, una cortina de bany i diverses bosses de plàstic. Li van deixar clavat el ganivet, li van lligar les cames amb cinta d'embalar i el van amagar al maleter del seu cotxe, que van conduir fins al lloc on va ser trobat.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut