Califòrnia

Detenen una parella que tenia els 13 fills encadenats i desnodrits a Califòrnia

Els pares han ingressat a la presó i els fills, d'entre 2 i 29 anys, han estat traslladats a un hospital

RedaccióActualitzat

Commoció a Califòrnia, als Estats Units. La policia ha detingut una parella que mantenia els seus 13 fills segrestats a casa, i els ha acusat de tortura i de posar en risc els fills. Les víctimes, d'entre 2 i 29 anys, estaven bruts, tenien signes de malnutrició i vivien en condicions insalubres. Alguns estaven lligats als llits amb cadenes i cadenats.

Els agents han descobert els fets després que una de les filles, de 17 anys, es pogués escapar diumenge i els alertés. Tots han estat hospitalitzats. La casa està localitzada en una urbanització de vivendes unifamiliars bastant nova, en una zona interior de Califòrnia.

 

Els veïns han explicat que tenien un comportament estrany. Per exemple, els nens no sortien mai a jugar al carrer, i es pensaven que feien les classes a casa. Una de les veïnes ha explicat com els va veure en ser alliberats:

"Anaven en pijama perquè era d'hora al matí. Estaven molt pàl·lids, gairebé com si no haguessin vist mai el sol. Pràcticament tot eren noies i eren molt primes, molt petites. Semblava que estiguessin malnodrits."

Quan els agents van arribar a la casa, que era fosca i feia mala olor, van veure que molts dels germans, 6 menors i 7 adults, semblaven més petits del que realment eren, probablement per les condicions de vida que havien tingut.


Els dos detinguts no han estat capaços d'explicar per què mantenien els 13 fills en aquestes condicions. Han ingressat a una presó amb una fiança de 7,3 milions d'euros.

ARXIVAT A:
Estats Units
Anar al contingut