Eivissa

Detenen una parella acusada de fer servir anuncis falsos sobre la incontinència urinària per cometre agressions sexuals

Una parella ha estat detinguda a Eivissa acusada de fer servir anuncis falsos sobre la incontinència urinària per cometre 14 agressions sexuals. La parella enganyava les víctimes perquè beguessin alcohol i, quan estaven inconscients, les drogaven, n'abusaven sexualment i gravaven en vídeo les agressions.

Actualitzat
La Guàrdia Civil ha detingut a la localitat eivissenca de Sant Antoni una parella de 40 anys acusada d'abusar sexualment de 14 dones, així com de delictes de corrupció de menors, contra la intimitat i el tràfic de drogues.

Les investigacions del cas es remunten al 2007, quan van aparèixer en diferents diaris locals d'Eivissa anuncis sospitosos sobre proves d'aparells relacionats amb la incontinència urinària.

El mes d'abril passat, la Guàrdia Civil va rebre la denúncia d'una ciutadana argentina que s'havia posat en contacte amb els anunciants, que buscaven una model per a una sessió fotogràfica i per a la qual li pagaven 90 euros.

D'acord amb la denúncia, els anunciants, amb l'excusa que la model havia de beure alcohol en quantitats elevades per poder fer la prova, van emborratxar la víctima.

Els detinguts, segons el comunicat, van aprofitar aquesta circumstància per sotmetre-la a pràctiques sexuals, que van gravar amb càmera oculta sense el seu consentiment, a més d'oferir-li drogues.

En l'escorcoll del domicili dels detinguts, on suposadament van tenir lloc els fets, la Guàrdia Civil ha trobat una gran quantitat de material informàtic i discos durs amb 90 arxius on apareixen gravacions de dones de diferents edats.

Fins ara, segons precisa la Guàrdia Civil, s'han interposat catorze denúncies de dones que han corroborat els fets i que desconeixen haver estat gravades. Una de les víctimes és menor d'edat.
Anar al contingut