Barcelona

Detenen una dona per nou robatoris violents a joves al barri de Sants de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona de 34 anys i veïna de Barcelona com a presumpta autora de nou robatoris amb violència i intimidació a vianants del barri de Sants.

RedaccióActualitzat
Segons el Mossos d'Esquadra, la manera d'actuar i les descripcions donades per les diferents víctimes dels últims robatoris al barri de Sants van servir per identificar l'autora.

La dona escollia persones joves i, en alguns casos, menors d'edat. Posteriorment, mitjançant amenaces verbals i de vegades amb una navalla, els sostreia tot el que les víctimes duien de valor. Es posava davant o al costat de les víctimes demanant-los que no cridessin l'atenció per no aixecar sospites.

La presumpta autora s'emportava diners i telèfons mòbils. Els agents han destacat que la lladre donava l'oportunitat a les víctimes de recuperar la targeta SIM dels mòbils si no oferien resistència.

Els Mossos la van detenir, al barri de Sants, quan acabava de sostreure un telèfon mòbil a una persona i fugia corrent. Quan van escorcollar-la, els agents li van trobar el mòbil robat.

Al domicili de la detinguda s'hi van trobar diferents objectes relacionats amb diferents robatoris que se li imputen.

La detinguda ha passat a disposició judicial i el jutge ha decretat que ingressi a la presó.





Anar al contingut