Els investigadors van trobar sang artificial i l'arma blanca de grans dimensions (Guàrdia Civil)

Detenen una dona per haver simulat un segrest i exigir 50.000 euros de rescat a la mare

En el moment de l'arrest, la protagonista del vídeo i la família de la seva parella eren en una sala de jocs de Tenerife

Redacció / AgènciesActualitzat

"Si em vols veure viva has de pagar, no vull que em passi res". És una de les frases que va fer servir una dona que ha acabat detinguda per la Guàrdia Civil a Tenerife per haver simulat un segrest i demanar 50.000 euros a la seva mare.

Juntament amb la protagonista del vídeo, també han acabat detingudes quatre persones més de la família de la seva parella.

Segons ha informat la Guàrdia Civil, la mare de la suposada noia segrestada va rebre un vídeo en què la seva filla apareixia emmordassada i amb sang, que va resultar que era falsa, en què li suplicava plorant que pagués la quantitat que demanaven els segrestadors.

En tres ocasions anteriors, segons les mateixes fonts, el grup familiar havia aconseguit 45.000 euros extorsionant la dona enviant-li cartes amb amenaces contra la vida de la noia.

Al vídeo es demanava a la mare que lliurés els diners en efectiu i es fixava un lloc per al pagament.Protocol de segrest

La Guàrdia Civil va activar el protocol de segrest i va centrar la investigació en l'entorn de la noia segrestada, de manera que es va descobrir que la família de la seva parella hi estava implicada.

Els agents van esbrinar que la jove estava en perfecte estat i lliure, cosa que va portar a detenir per simulació de delicte i extorsió els cinc presumptes implicats.

Els cinc detinguts ja havien aconseguit 45.000 euros enviant tres cartes a la dona (Guàrdia Civil)

En el moment de l'arrest, la protagonista del vídeo i la família de la seva parella eren en una sala de jocs. El cas s'ha resolt en menys de 24 hores, segons ha precisat la Guàrdia Civil.

En un escorcoll domiciliari es van localitzar objectes utilitzats per simular el segrest, com ara una arma blanca de grans dimensions, el mocador amb què van emmordassar la noia i un pot de sang artificial.

 

ARXIVAT A:
PolicialGuàrdia CivilLes Canàries
Anar al contingut