Imatge d'arxiu d'una dona en una residència d'avis
L'àvia ha empitjorat de salut els últims mesos perquè l'havien drogada
Barcelona

Detenen una cuidadora per intentar ofegar una dona de 95 anys amb un coixí

L'agressora cuidava la víctima, que estava ingressada en un hospital de Barcelona amb una fractura de fèmur, i una treballadora del centre la va sorprendre quan estava ofegant l'anciana

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut una cuidadora acusada d'haver intentat ofegar amb un coixí una dona de 95 anys. Els fets van passar dimarts en un centre hospitalari de Barcelona on l'àvia va ingressar per una fractura de fèmur.

Una treballadora del centre hospitalari va sentir un crit, i quan va entrar a l'habitació va sorprendre la dona, de 57 anys, que intentava ofegar l'àvia amb un coixí. La cuidadora va buscar una excusa per poder marxar de l'hospital. La ràpida intervenció mèdica va permetre reanimar la dona, de 95 anys, que estava en estat crític. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació i unes hores després van detenir la cuidadora, que és veïna de Barcelona, de nacionalitat espanyola i té antecedents per delictes contra el patrimoni. Ara l'acusen d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. La detinguda s'encarregava d'assistir l'àvia.

Anar al contingut