Detenen una dona que va anar 30 km en sentit contrari a l'AP-7 amb un nadó dins del cotxe
Punt de l'autopista on els Mossos van detenir la dona que conduïa en sentit contrari
Bàscara

Detenen una conductora per circular 30 km en sentit contrari amb un nadó per l'AP-7

La dona, que es va negar a fer-se les proves d'alcohol i drogues, presentava símptomes clars d'anar beguda, segon la policia

RedaccióActualitzat

Nou cas d'una persona que conduïa en contra direcció. Ahir, dimecres, al vespre, els Mossos van detenir una dona que va circular durant 30 km en sentit contrari per l'AP-7 a les comarques gironines. La dona, que, segon la policia, anava beguda, circulava amb el seu fill, un nadó, a l'interior del cotxe.

Els fets van passar cap a dos quarts de deu del vespre. Diferents usuaris van alertar la policia que havien vist un turisme que anava contra direcció a l'altura d'Aiguaviva, al Gironès. Circulava en sentit nord, cap a França, però per la calçada contrària.

Una patrulla va perseguir la conductora, de 35 anys i nacionalitat francesa, però després d'avisar-la diverses vegades que s'aturés, no els hi va fer cas i va ser necessari tallar el trànsit de l'autopista en sentit sud. Finalment, els Mossos la van aconseguir aturar prop de Bàscara, a l'Alt Empordà.

 

La conductora va circular 30 km contra direcció per l'AP-7


Els agents van detectar que la dona presentava símptomes evidents d'anar beguda i que als seients del darrere hi viatjava un nadó. La conductora, però, es va negar diversos cops a fer-se les proves d'alcohol i drogues. La policia la van detenir com a presumpta autora de dos delictes contra la seguretat viària per conduir temeràriament i per negar-se a fer les proves.

Pel que fa al nadó, el van traslladar a un centre mèdic per sotmetre'l a un reconeixement. I tot seguit el van entregar als seus familiars. La detinguda, que no té antecedents, passarà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

 

 

ARXIVAT A:
MobilitatPolicialTrànsit
Anar al contingut