Detenen el presumpte autor de la mort d'un home trobat en un camí forestal de Calonge

Va deixar el cos en un camí forestal i va agredir sexualment una prostituta que era amb ells

AgènciesActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un sospitós de l'assassinat d'un home aquest diumenge a Calonge, al Baix Empordà. El cos el van trobar uns caçadors en un camí forestal amb un tret a l'esquena. Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de la mateixa població. Té 30 anys i seria el presumpte autor dels fets.

Al detingut l'acusen d'homicidi. Ara és a comissaria a l'espera de passar a disposició judicial.

La víctima va morir a causa d'un tret a l'esquena i uns caçadors van trobar-ne el cos en un camí de la urbanització Mas Pere.

El detingut viu a Sant Antoni de Calonge. Segons l'ACN, dissabte a la nit va anar a un pis de Platja d'Aro per mantenir relacions amb una prostituta. Des d'allà s'haurien desplaçat fins a una pista forestal de la urbanització Mas Pere.

Els acompanyava, amb un altre cotxe, la víctima, un home que feia tasques de seguretat de les noies del pis. Un cop allà, el sospitós li hauria disparat amb una escopeta. Diversos veïns de la zona han confirmat que cap a les dues de la matinada van sentir un tret, però que no en van fer gaire cas.

L'ACN també detalla que després del crim el detingut va obligar la noia a pujar al seu cotxe, se la va endur i la va agredir sexualment. La dona va aconseguir fugir i demanar ajuda als Mossos d'Esquadra.

Dos caçadors van trobar aquest diumenge a primera hora del matí el cos sense vida de la víctima en un camí forestal i, poques hores després, la policia detenia el sospitós.

Al lloc dels fets es va trobar un cotxe i restes de sang al costat. El Punt Avui informa que, unes hores abans, els Mossos van rebre la denúncia d'un veí de Sant Antoni de Calonge que explicava que la seva escopeta de caça, el seu cotxe i una moto havien desaparegut de casa seva i que sospitava que s'ho havia emportat el seu fill. El detingut seria aquest noi.

Del possible mòbil del crim, però, no n'ha transcendit res fins ara.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut