Barcelona

Detenen un noi per haver-ne apallissat un altre al metro de Barcelona

L'agressor era menor d'edat quan van passar els fets, el 10 de desembre, a l'estació de Navas

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta setmana un noi de 18 anys per haver agredit brutalment un altre jove a l'estació de Navas del metro de Barcelona. En el moment dels fets, el 10 de desembre, el noi era menor d'edat. L'acusen d'agressió, homicidi dolós en grau de temptativa i lesions. La víctima va tenir una fractura de pelvis, traumatismes al cap i ferides a la cella i al cap que van requerir punts de sutura.

L'agressió, que va passar a les 4 de la matinada, va començar dins el vagó en què viatjaven i va continuar quan van baixar. La víctima va rebre cops al cap amb un cinturó i va quedar estès a terra, inconscient. Tot seguit, el detingut i dos amics li va donar puntades de peu al cap i a la cara i van marxar.

La pallissa va quedar enregistrada per les càmeres de seguretat de l'estació. La investigació continua oberta per identificar els nois que acompanyaven l'assaltant. El detingut va passar a disposició de la Fiscalia de Menors, que va decretar el seu ingrés en un centre per a joves.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut