Pla general de l'accés a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Campclar (Tarragona) el 14 de setembre del 2016 (Horitzontal)
Pla general de l'accés a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Campclar (Tarragona) el 14 de setembre del 2016 (Horitzontal)

Detenen un noi de 13 anys per la violació d'una noia de 15 a Tarragona

El presumpte agressor ha quedat en llibertat, ja que per edat no pot ser imputat, i el cas passarà a la Fiscalia de Menors

Actualitzat

Un noi de 13 anys ha estat detingut aquesta nit a Tarragona acusat d'agredir sexualment una noia de 15. Els fets haurien passat al voltant de la una de la matinada en un aparcament de la rambla Nova.

La noia ha denunciat els fets a la comissaria dels Mossos d'Esquadra del barri de Campclar. Els agents han detingut el noi, que posteriorment ha quedat en llibertat. En ser un menor de 14 anys és inimputable per aquest delicte.

En aquest cas la via judicial queda tallada i passa al programa d'inimputables DGAIA, que portaran el cas per la via civil juntament amb la Fiscalia de Menors.

Preguntat per aquests fets, Rubén Sánchez Ruiz, subdirector de Sensibilització i Prevenció del Departament d'Igualtat, ha explicat a TV3 que un cas com aquest no és gens habitual ni freqüent i que cal investigar l'entorn de les persones que cometen aquest tipus d'agressions.

També ha incidit en l'educació com a eina fonamental de prevenció, que passa per l'educació sexual amb perspectiva feminista (sovint els joves tenen accés a materials amb continguts violent o vexatoris cap a les dones), la gestió de les emocions o la construcció d'una masculinitat antipatriarcal. 

 

ARXIVAT A:
Agressió sexual
Anar al contingut