Seül

Detenen un matrimoni coreà acusat de deixar morir de gana la seva filla mentre alimentaven un nadó virtual

La policia ha detingut un matrimoni coreà acusat de deixar morir d'inanició la seva filla de tan sols tres mesos mentre es dedicaven a jugar a través d'internet. El videojoc consistia a fer-se càrrec d'un nadó virtual i la parella hi jugava pràcticament tot el dia. Els joves feia temps que estaven a l'atur i s'havien aïllat en un món virtual per evadir-se de la realitat. Aquest videojoc, que porta per nom "Prius Online", és molt conegut al país asiàtic.

Actualitzat
La parella estava tan obsessionada que va desatendre la seva filla fins que va morir de gana. Segons alguns mitjans locals, els joves van trucar la policia per advertir que s'havien trobat mort el nadó a casa quan van tornar del cibercafè després de jugar "online" durant més de 12 hores.

La família dels joves, que es van conèixer a través d'un xat, feia temps que estava preocupada per aquesta addicció al videojoc i, fins i tot, va cuidar la nena durant una temporada.

No és la primera vegada que a Corea es relaciona l'addicció a un videojoc amb una mort. Precisament fa poc més d'un mes, un home de 32 anys va morir presumptament després de passar-se cinc dies jugant sense parar ni tan sols per dormir i menjar.
Anar al contingut