Golmès

Detenen un lleidatà acusat de tallar-se la cama amb una radial per cobrar dues assegurances

L'home s'hauria tallat la cama amb una serra radial a l'empresa de la que havia estat acomiadat per cobrar dues assegurances per valor de 350.000 euros

RedaccióActualitzat

Un home, de 46 anys, ha estat detingut acusat de tallar-se la cama amb una serra radial a l'empresa on treballava a Golmés i de la qual havia estat acomiadat la vigília. Segons sembla, es va seccionar voluntàriament la cama per sota del genoll quan anava a recollir els seus efectes personals.

Arran de l'incident els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació i han descobert que l'home havia contractat tres mesos abans dues assegurances amb indemnitzacions en cas d'amputació de 150.000 i 200.000 euros cadascuna. A més, també va cobrar de la mútua de l'empresa per accident laboral.

Ara l'home està acusat de ser el presumpte autor de tres estafes. Dues a les asseguradores amb què va contractar les pòlisses individuals i la tercera a la mútua de l'empresa. Va quedar en llibertat l'endemà de la detenció, però ha de presentar-se davant el jutge quan sigui requerit.

 

Anar al contingut