Agents de la Policia Local de Malgrat de Mar han pogut trobar el vehicle robat gràcies a les càmeres de seguretat (Google Maps)
Agents de la Policia Local de Malgrat de Mar han pogut trobar el vehicle robat gràcies a les càmeres de seguretat (Google Maps)
Blanes

Detenen un home per robar un cotxe amb un nadó a dins a Blanes

El nadó està sa i estalvi i ja ha estat retornat al seu pare

Actualitzat

La Policia Local de Malgrat de Mar ha detingut un home acusat de robar un cotxe a Blanes amb un nadó a dins.

El lladre hauria aprofitat una distracció del pare, que ha baixat del cotxe per buscar la mare del nadó, per entrar al vehicle i fugir de la zona, en direcció a Barcelona.

El robatori ha passat a primera hora de la tarda a Blanes i la Policia Local d'aquesta població ha enviat una alerta d'incidència detallant la matrícula del cotxe sostret a través de la xarxa Rescat.

Poc després d'emetre's l'alerta, la policia local de Malgrat de Mar ha captat, gràcies a les seves càmeres de seguretat, el vehicle robat. Els agents s'han dirigit cap al cotxe i n'han detingut el conductor, un home amb diversos antecedents per robatori i que presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol o les drogues.

De fet, els agents sospiten que el lladre no era conscient que portava un nadó dins del cotxe robat.

En la detenció també hi han participat agents de la policia local de Santa Susanna perquè l'arrest s'ha practicat mentre el cotxe es trobava ja en aquesta localitat i circulava en direcció a Barcelona.

La Policia Local de Blanes ha acompanyat el pare del nadó fins a Malgrat de Mar, on ha pogut recuperar el seu fill, sa i estalvi.

El detingut és un veí de Blanes de 30 anys d'edat amb nombrosos antecedents per robatori. Se li han practicat les proves per determinar si conduïa sota els efectes de l'alcohol o les drogues.

Anar al contingut