Pla general de la façana de la caserna dels Mossos a Lleida
Caserna dels Mossos d'Esquadra a Lleida

Investiguen si l'home empresonat a Lleida per 4 agressions sexuals en va cometre més

Assaltava noies joves per l'esquena de bon matí, els tapava la cara i les introduïa en portals per agredir-les sexualment

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen si un home, empresonat dissabte a Lleida per quatre agressions i abusos sexuals, n'hauria comès almenys quatre més des de finals del 2018.

Actuava a primera hora del matí, assaltava noies joves per l'esquena, entre elles una nena de 12 anys, els tapava la cara i les introduïa en portals per agredir-les sexualment.

Per la manera d'actuar i els barris, Balàfia, Pardinyes i Instituts, els investigadors sospiten que podria ser responsable d'altres atacs similars.

La policia no descarta rebre més denúncies després que els fets s'han fet públics.


Un delinqüent "molt actiu"

Els Mossos creuen que es tracta d'un delinqüent molt actiu i que ja actuava des d'abans del 2018.

Es tracta d'un home de 24 anys i veí de Lleida, acusat d'una agressió sexual i tres abusos. Segons la policia, el modus operandi era sempre el mateix: de matinada o a primera hora del matí abordava les víctimes per l'esquena i es tapava la cara, per dificultar que el reconeguessin.

En un dels casos, va atacar una nena de 12 anys que havia anat a passejar el gos, quan entrava al portal de casa. La nena va poder cridar i la seva mare la va sentir i va sortir a ajudar-la.

Finalment, els Mossos el van detenir dijous passat i es troba en presó preventiva. La policia ara investiga si també és l'autor d'altres atacs, que es van cometre de manera molt similar.

 

 

ARXIVAT A:
Agressió sexualMossos d'Esquadra
Anar al contingut