Façana de la residència de gent gran Los Olivos de Barcelona
Ha passat a la residència Los Olivos de Barcelona
Barcelona

Detenen un home per matar-ne un altre en una residència de gent gran a Horta-Guinardó

El jutjat de guàrdia de Barcelona ha deixat en llibertat provisional l'home, de 89 anys, perquè cap de les parts ha demanat mesures, però la causa continua oberta per homicidi

RedaccióActualitzat

El jutjat de guàrdia de Barcelona ha deixat en llibertat provisional l'home de 89 anys acusat de matar-ne un altre de 78 en una residència de gent gran de Barcelona.

La causa continua oberta per homicidi, però, com que cap de les parts ha demanat mesures, el detingut ha quedat lliure amb càrrecs, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. 

Els fets van passar la matinada de dimecres, pels volts de les 00.30 hores, a la residència Los Olivos, del districte d'Horta-Guinardó, quan un home, que té demència, n'hauria agredit un altre amb un pot d'escuma d'afaitar. L'agredit va morir poc després.

El geriàtric va lamentar en un comunicat el "traumàtic i puntual succés" i va mostrar consternació per aquests fets "no previsibles". 

"Des del primer moment ens hem posat a disposició de les autoritats, administració i familiars tant de l'agredit com de l'agressor", va destacar el centre, al mateix temps que va demanar "màxim respecte" per a ells.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona es va fer càrrec de la investigació.

 

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut