Pla general del dispositiu dels Mossos per detenir un home atrinxerat que hauria ferit dues persones a Barcelona el 15 de gener del 2022 (horitzonta…
Pla general del dispositiu dels Mossos per detenir un home atrinxerat que hauria ferit dues persones a Barcelona el 15 de gener del 2022 (horitzontal)

Detenen un home pel tiroteig amb ferits a Barcelona però encara busquen el fugitiu

La policia creu que l'home que ha fugit és el que va disparar contra dues persones aquest dissabte al districte de Sant Martí

RedaccióActualitzat

Els Mossos continuen buscant l'home que aquest dissabte va ferir amb perdigons dues persones al districte de Sant Martí de Barcelona. Això mentre, aquest matí, han detingut un altre home que també estaria vinculat amb els fets.

Els agents van muntar aquest dissabte a la tarda un fort dispositiu al districte de Sant Martí de Barcelona, i que va durar més de tres hores, perquè la informació que van rebre en un principi era que l'home s'havia atrinxerat en un pis. Pensaven que era dins un pis del passatge Foret, entre el carrer Maresme i el carrer Pere IV.

L'habitatge, però, estava buit i el sospitós feia estona que se n'havia anat. Després d'entrar a l'edifici i no trobar-hi el sospitós, s'ha ampliat la zona de recerca.

A la zona s'havia desplegat un ampli dispositiu policial i un helicòpter dels Mossos sobrevolava el barri
A la zona s'havia desplegat un ampli dispositiu policial i un helicòpter dels Mossos sobrevolava el barri (CCMA)

Ara el busquen, i també investiguen quina relació té amb les víctimes, dos homes ferits lleus que van ser traslladats a l'Hospital del Mar i a l'Hospital de Sant Pau.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut