Carrer Camino de Santiago, Alcalá de Henares (Google Maps)
Carrer Camino de Santiago, Alcalá de Henares (Google Maps)
Alcalá de Henares

Detingut després de trobar el cos de la seva parella esquarterat al congelador

La dona, de 22 anys, estava desapareguda des del mes de setembre del 2017

RedaccióActualitzat

Troben el cos esquarterat d'una dona en un congelador a Alcalá de Henares. La Policia Nacional ha detingut un home de 42 anys parella sentimental de la noia, que estava desapareguda des del 2017.

La investigació va començar quan la mare de la víctima va denunciar el 30 de desembre del 2018 la desaparició de la seva filla, de 22 anys, de la qual no sabia res des del setembre del 2017. La policia d'Alcalá de Henares va començar a investigar el cas preguntant a l'entorn de la desapareguda, familiars i amics.

Aquest dijous, els agents van entrar a l'habitatge on la noia havia viscut amb la seva parella sentimental, situat al carrer Camino de Santiago, i en l'escorcoll van trobar dins el congelador el cos d'una dona esquarterat. Tot apunta que es tracta del cadàver de la noia desapareguda, però s'ha de confirmar amb l'autòpsia.

Posteriorment, cap a les 4.30 hores d'aquest divendres, la Policia Nacional ha detingut qui va ser la seva parella sentimental com a presumpte implicat en els fets. No té antecedents i havia estat vivint amb la jove fins que ella va desaparèixer.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut