Al prostíbul han localitzat sis noies més de nacionalitat xinesa
Al prostíbul han localitzat sis noies més de nacionalitat xinesa
Badalona

Detenen un home de 78 anys acusat d'abusar d'una noia de 15 en un prostíbul

També han detingut els dos responsables del local de Badalona després de trobar-hi 6 noies xineses més en condicions insalubres

RedaccióActualitzat

Detingut un home de 78 anys per abusar d'una noia de 15 en un prostíbul de Badalona. La Policia Nacional ha trobat la víctima durant una inspecció després de veure que el local oferia per internet serveis sexuals amb dones asiàtiques. La noia estava despullada i amagada dins d'un armari. Ha explicat a la policia que l'home l'havia agredit sota amenaça de difondre imatges íntimes de la seva germana, amb qui el pederasta mantenia una relació.

Al prostíbul hi havia sis noies més, totes de nacionalitat xinesa i sense documentació, amuntegades en una petita habitació, sense unes mínimes condicions dignes. Per aquest motiu també han estat detinguts els dos responsables del prostíbul per un delicte de prostitució i dret dels treballadors. A l'home de 78 anys se li imputen els delictes d'abús sexual a menor i corrupció de menors.

Les detencions s'han fet en el marc d'un pla policial específic que va començar el 2013 contra el tràfic d'éssers humans amb fins d'explotació sexual. La menor ha estat alliberada i entregada als seus familiars.

ARXIVAT A:
Prostitució
Anar al contingut